Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen, Deprem Tatbikatına ve Denetimlere Katıldı

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü organizasyonunda, Sungurlu Kaymakamlığınca gerçekleştirilen deprem tatbikatına ve yine Sungurlu Kaymakamlığınca yürütülecek olan Dinamik Denetim Sürecinin ilk denetim organizasyonuna katıldı.İlçemizde 6,5 şiddetinde bir deprem olduğu senaryosu üzerine kurulan tatbikatta, ilçe afet ve acil durum merkezinin oluşturulması, oluşan zararın tespiti, deprem sonrası arama kurtarma, iaşe ve konaklama gibi konularda bir senaryo üzerinde çalışıldı.Tatbikat sonrası Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen, yaşanılabilecek her türlü afet sonucu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da belediye olarak tüm birimlerimiz ve ekipmanlarımız ile halkımızın hizmetinde olacağımızın altını çizdi.

Önceki TÜM TEDBİRLERİ ALDIK